BIG STAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1529 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big Star. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 19:16 De friet lag naast het bakje doordrenkt in de saus. De friet was koud en de bezorgtijd duurde erg lang (Is niet erg, zolang het eten maar warm is)
18 jul 2024 om 8:59 Heerlijk gegeten! Je krijgt ook echt heel veel. De bezorgtijd was best lang, maar dit stond keurig aangegeven in de app. Dus dit wisten we vooraf! Wij zijn erg tevreden!
4 jul 2024 om 20:36 Het duurde echt lang. En de frikandel speciaal zat verticaal verpakt. De beker pindasaus lag op zn kant. En dat was niet omgevallen hoor, het was gewoon zo knullig verpant!
2 jul 2024 om 12:24 Meer dan 2 uur moeten wachten op friet en snacks. Niet bereikbaar per telefoon. Kreeg 1 blikje cola ter compensatie... Ik ga hier nooit meer bestellen.
27 jun 2024 om 21:38 1uur en 45minuten moeten wachten op een pizza twee friet en snacks. Niet te bereiken. Reden bij de deur ja mevrouw het is warm weer.
27 jun 2024 om 21:06 Super lekker eten, maar klanten communicatie wanneer het eten klaar is is vreselijk.
25 jun 2024 om 21:23 Het duurde 2 uur voordat ik mijn bestelling kreeg. Bedrijf is niet te bereiken via de telefoon. Kroket viel uit elkaar als je hem aanraakt en de kapsalon was ook niet lekker. Harde stukken shoarma en slappe en harder friet door elkaar.
25 jun 2024 om 20:41 Meer als 2 uur bezorgtijd omdat het erg druk was volgens bezorger en restaurant niet te bereiken via telefoon e.d.
24 jun 2024 om 21:03 Eten weinig smaak en er vet voor een pizza calzone
11 jun 2024 om 20:58 Al vaker besteld en steeds goed. Zullen hier zeker vaker bestellen.
10 mei 2024 om 11:37 Besteld maar naar 1,5 later maar gebeld waar het bleef, maar ze moesten er nog aan beginnen, maar moest zelf weg voor afspraak dus de bestelling geannuleerd
4 mei 2024 om 20:06 Pizza was echt lekker. En snel bezorgd.