BIG STAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1512 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big Star. Meer weten? Ontdek meer

17 apr 2024 om 3:08 Was lekker en warm bij aankomst dus prima
13 apr 2024 om 23:57 Gewoon top.
13 apr 2024 om 11:42 Zoals altijd zeer goede pizza
6 apr 2024 om 20:27 Bezorgtijd 18.15 aangegeven, 18.55 kwamen ze pas bezorgen en dit is al de zoveelste keer... voor ons dus ook de laatste keer dat we hier besteld hebben! Wederom het excuses; sorry meneer druk druk...Waardeloos volk!
6 apr 2024 om 20:06 Waardeloze zaak. Het eten was 30 min later, toen ik 10 min later belde, moest het nog bezorgd worden. Il had een pizza siciliana er waren geen olijven op en ool geen kappertjes. Eney de ansjovis was men buitengewoon spaarzaam. Oregano zat er ook niet
3 apr 2024 om 22:40 Kapsalon shoarma besteld helaas was deze niet goed en ook niet lekker ik merkte dat de friet ook niet smaakte. Kapsalon smaakte ook niet. Erg jammer. Misschien handig als de frituur vet wordt vervangen en nieuwe friet er in.
21 mrt 2024 om 20:02 Heel lekker net als altijd
20 mrt 2024 om 17:57 Snel en lekker.
12 mrt 2024 om 19:43 Bijna altijd voor elkaar!
10 mrt 2024 om 10:29 Kwamen gewoon een uur later dan afgesproken!!!
26 feb 2024 om 20:43 Bezorger gaf aan dat de luxekaassouflés (2 besteld) op waren dus had in plaats daarvan 4 gewone erbij gedaan. Alleen bleek onze bestelling alsnog niet compleet, er ontbraken 2 frikandellen speciaal. Deze zouden worden nabezorgd, dat werd 2 uur later
24 feb 2024 om 2:53 Hamburger aangebrand en had aangevinkt geen saus maar was met curry en mayo. Alleen curry had ik nog geen erge ramp gevonden maar mayo op cheeseburger vind ik echt niet lekker. Bezorgtijd was wel stuk sneller dan was aangegeven en de friet was prima.